tirsdag den 13. november 2012

Excel lagersalg

Excel lagersalg

Excel holder lagersalg i København d. 29/11 og d. 6/12 du kan læse mere om tid og sted her

Hos Excel kan du finde et bredt udvalg af kvalitets køkkenudstyr, legetøj og andet lækkert til boligen.
Til jer som ikke kender til Excel, så kan jeg klart anbefale jer at tage til deres lagersalg, hvor du kan spare op til 70% på deres fine ting.

Af køkkenudstyr kan du finde toasters, elkedler, blendere, mini ovne mm. fra Dualit, som er af høj kvalitet, alle prdukterne er håndlavet og lavet i et fedt retro design, som ligner de produkter Dualit startede med at lave i 50'erne, Dualit opfandt den første elektriske toaster med timer, og siden da er der kommet mange andre lækre produkter til, som alle bliver lavet med sans for kvalitet, miljø og ansvarlighed.
 

Mangler du en klassisk skraldespand, så kan du finde Wesco skraldespande, som kommer fra Tyskland, de er blevet produceret siden 1867, og ligner stadig meget den originale spand, fra den gang, men den er selvfølgelig blevet vidreudviklet, og fås derfor nu i over 50 forskellige designs og farver, så du kan få lige den spand der passer i farve og stil til dit køkken eller badeværelse.



Mangler du en ny tand?  eller en skammel der ligner, så kan du få de flotte skamler fra Dulton, som ligner en tandrod, de fås i flere forskellige farver og kan stables.

Mangler du den perfekte julagave til dit barn, barnebarn eller andre. så kan du finde et udvalg af kvalitets legetøj fra playsam og kikkerland, du kan bla. få en lækker lille bil, til at skuffe sig frem på, en gyngekanin, som biler, optræknings legetøj, nøgleringe, ure og mange andre pusigt legetøj i unikt design.



Jeg høre gerne fra dig som har været til lagersalget tidligere, hvad har dine oplevelser været?
Og ikke mindst fik du gjort en god handel?

Hvis du har planer om at tage til dette lagersalg, som kom gerne med en anmeldelse bagefter :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar